Το 2020, ένα νέο έτος για το "Swiss έκανε"

Το 2020 θα ήταν οπωσδήποτε ένα πιο σημαντικό και φρέσκο ​​έτος για το "Swiss Made". Τι είναι το "Swiss Made"; μια απλή και δύσκολη ερώτηση την ίδια στιγμή. Πολλές μάρκες ρολογιών είναι αφιερωμένες στη βελτίωση της ποιότητας και της εξυπηρέτησής τους για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αποκαλούμενης "Swiss Made", ενώ οι πελάτες έχουν την τάση να πιστεύουν ότι τα ρολόγια αντίγραφο με το λογότυπο του "Swiss Made" έχουν υψηλή ποιότητα και καλή εξυπηρέτηση. Ωστόσο, ξεκινώντας από το 2020, το "Swiss Made" θα σήμαινε πολλά περισσότερα. Αυτή η αλλαγή θα εφαρμοζόταν από το εσωτερικό έως το εξωτερικό, ακόμα και στην περίπτωση του ρολογιού, του dial και του βραχιολιού. Επιπλέον, το "Swiss Made" δεν είναι μόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ρολόγια, αλλά και σε πολλούς άλλους κατασκευαστές και βιομηχανίες. Μετά το 2020, μόνο προϊόντα με κόστος άνω του 60% δημιουργούνται στην Ελβετία και η εξωτερική περίπτωση πρέπει να παραχθεί στην Ελβετία.

απομιμηση τιμες Η χρήση της ετικέτας Swiss Made για ρολόγια καλύπτεται από διάταγμα του ομοσπονδιακού συμβουλίου της 23ης Δεκεμβρίου 1971 και μια λεπτομερέστερη εισαγωγή αυτής της διάταξης μπορεί να βρεθεί εδώ στο site της Ομοσπονδίας της Swiss Watch Industry FH. Αφού κάνουμε τα μαθηματικά, καταλήγουμε σε νομοθεσία που υπερβαίνει τα σαράντα χρόνια - και όπως ο κόσμος της παγκοσμιοποίησης έχει φτάσει πολύ εκείνη την εποχή, η νομοθεσία αναμένεται να συμβαδίσει με το ρυθμό αυτών των βελτιώσεων. Από την 1η Ιανουαρίου 2020, θα εφαρμοστούν κάποιες ελκυστικές αλλαγές στον νόμο "Swissness", γιατί ήταν αναπόφευκτες και πώς αναμένεται να αντιδράσουν τα εμπορικά σήματα. Επίσης, το aBlogTWatch κάλυψε άλλες πρόσφατες βελτιώσεις σε αυτό που η Swiss Made σημαίνει για ρολόγια εδώ.

Στις 21 Ιουνίου 2016, το ελβετικό κοινοβούλιο ψήφισε υπέρ ενός νέου νόμου "ελβετίας", ο οποίος θα επιτρέπει τη διεξαγωγή διαβουλεύσεων ενόψει της εφαρμογής του μέχρι τα μέσα του 2015. Οι στόχοι είναι εύκολο να γίνουν αντιληπτοί: ως συνέπεια της διεθνοποίησης και των ταχέων εξελίξεων στις πρακτικές παρασκευής, το ισχύον διάταγμα αποτυγχάνει σε πολυάριθμες μεθόδους για να φρουρήσει την ετικέτα της Swiss Made και τις ιδιότητες που σχεδιάστηκαν για να εξασφαλιστούν. Με απλά λόγια, η έννοια του "Swiss Made" διαβρώνεται στα μάτια κάποιων ανθρώπων στην Ελβετία και για να διατηρηθεί το "αναγνωρισμένο" σήμα, η κυβέρνηση θεωρεί ότι το "Swiss Made" πρέπει να σημαίνει μόνο πολύ περισσότερα - ειδικά όταν έρχεται σε φτηνά ρεπλίκα ρολόγια.

Το πιο προφανές πρόβλημα είναι ότι, ειδικά στο τμήμα χαμηλών τιμών προς τα μέσα, πολλές μάρκες και κατασκευαστές OEM έχουν καταλάβει - και έχουν αξιοποιήσει - τρόπους για να ξεγελάσουν το σύστημα και να επισημάνουν νόμιμα τα ρολόγια όπως το Swiss Made, παρά το γεγονός ότι ένα εξαιρετικά μικρό κλάσμα της αξίας τους έχει παραχθεί στην Ελβετία. Οι κινήσεις που προέρχονται από την Άπω Ανατολή και άλλες βασικές συνιστώσες (περιπτώσεις, γύροι, χέρια κλπ.) Από την Άπω Ανατολή είναι μια συνηθισμένη μέθοδος: τα κιτ συναρμολόγησης ολόκληρων κινήσεων κατασκευάζονται με ασύγκριτα μικρότερο κόστος στην Κίνα, την Ταϊλάνδη και σε άλλες τοποθεσίες υποβαθμισμένο επίπεδο αξίας) τα οποία, μαζί με τα υπόλοιπα εξαρτήματα, αποστέλλονται στην Ελβετία για συναρμολόγηση.
Ο νέος νόμος αναμένεται να αρχίσει να ασκεί επιρροή την 1η Ιανουαρίου 2020. Από τότε, όλα τα ρολογια ρολεξ μαιμου ρεπλίκα "Swiss Made" θα πρέπει να κατασκευαστούν σύμφωνα με το νέο βιομηχανικό διάταγμα: ο σχεδιασμός "Swiss Made" στο μόνο ρολόι ρολογιών, αλλά θα εφαρμοστεί αντί για ολόκληρο το ρολόι (με πιθανή εξαίρεση τον ιμάντα / βραχιόλι), ενώ το 60% τουλάχιστον των δαπανών κατασκευής του ρολογιού θα πρέπει να πραγματοποιηθεί στην Ελβετία, με το ρολόι φυσικά , επίσης συναρμολογούνται εκεί. Ένα άλμα από 50 σε 60 τοις εκατό μπορεί να μην ακούγεται πολύ - ειδικά αν θεωρήσουμε ότι θα έχει πάρει σχεδόν μια ολόκληρη δεκαετία για τους νομοθέτες να συλλάβουν, να εγκρίνουν και να εφαρμόσουν τις ενημερώσεις - αλλά θα κάνει μια διάκριση. απομιμησεις ρολογια χειρος

Φαίνεται ότι η ελβετική κατασκευή βρήκε τελικά τον νέο τρόπο για την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Ένα άλμα στο 60% του κόστους των ρολογιών "Swiss Made" φαίνεται ότι θα φέρει πολλές αλλαγές στο μέλλον. Στην πραγματικότητα, για αυτό το κίνημα, μόνο τα μισά από αυτά θα δημιουργηθούν στην Ελβετία. Πολλά βασικά μέρη παραμένουν αμετάβλητα, όπως για παράδειγμα τα χέρια, το dial και case. Και κατά την άποψή μου, εκτός αν οι παραγωγοί πληρούν τις παρόμοιες απαιτήσεις του κινήματος, δεν θα έχουν το λογότυπο "Swiss Made" στην εξωτερική περίπτωση των προϊόντων.

  • rolex ρολόγια αντίγραφο
  • ρολόγια αντίγραφο
  • πλαστά ρολόγια